0 Comments

Selam alejkum,
Evo mene opet,
Prvo da vam se zahvalim na odgovoru na moje pitanje.
Sad bih vam postavila dva pitanja jako bitna za mene i moj život pa vas molim od srca da mi odgovorite i pomognete mi, jer znam da znate i možete uz Allahovu pomoć. Vi ste mu sigurno bliži. Iako me mnogo stid, priznajem da ja tek pokušavam da mu se približim.
1. pitanje: Imam 28 god., nisam luda niti bolesna, fino izgledam, normalno se ponašam ali do sada nisam imala niti jednu ponudu za brak a očajno ga želim već 10 godina i zbog toga sam u zdanje vrijeme postala depresivna, nervozna i bezvoljna i moja porodica vrši pritisak na mene. Pa bih vas zamolila da mi kažete da li ima šta na meni, da mi sreća nije zastarila ili možda da sam negdje puno zagriješila pa me Allah kažnjava, ima li upoće nade za mene?
2. Pitanje: Već 4 – 5 godina nijednu noć nisam zaspala bez tablete za spavanje čak i ako ne spavam 2 – 3 dana, po danu se osjećam sasvim normalno i nemam nikakvih smetnji. Ne bih željela više da konzumiram tablete i da dalje hodam po doktorima. Dijagnoza mi je: umišljenost. Znam da sam ih počela piti jer su mi na san dolazile svakakve gluposti, snovi koji su me plašili i budila sam se umornija nego kad legnem. Ako vi imate neko riješenje ili lijek za mene molim vas da mi pomognete. Nadam se vašem odgovoru. Svako dobro vam želim i halalite ako sam vam vaš mir remetila svojim javljanjem i pisanjem…

Administrator je objavio odgovor 23 Decembra, 2021