Selam alejkum
Ako mozete i ako imate vremena voljela bih da mi odgovorite ako mozete . I oprostite na smetnji i uznemiravanju .Znam da ne primate pitanja vise . Ali imacu strpljenja i sacekacu i kad je vasa volja odgovorite mi .
Bitno mi je samo da znam. Nije mi bitno kad.
Sad sam vjerena . Ali dok sam bila u vezi(momak i djevojka) sa mojim vjerenikom ja sam se poljubila sa drugim momkom. Kolika je tezina mog grijeha . Moj vjerenik je to saznao . I imala sam problem zbog toga sto sam krila i sto nisam rekla . I iznenadilo ga je od mene kako ja to mogu da uradim jer sam protiv toga. I sad on mene ne gleda na isti nacin i naravno kriva sam zbog toga ali uzdam se u Allahovu volju da ce biti bolje. I trazim od Allaha da mi da strpljenja za sve a ne samo to. I trudim se da imam lijepo ponasanje prema njemu koliko god da je nervozan i lose raspolozen .
I koliko je to moje djelo kaznjivo kod Allaha dz.s.
Do tada nikad nisam mislila da ucinim tako nesto a ne da bas uradim . I sama ne znam kako sam ja uspijela sebi to da dozvolim da uradim to i da pocinim takav grijeh. I uvijek se trudim da pratim i da se pridrzavam Islama . I sunnet i farz . I trudim se sve da cinim halal i da izbjegavam haram .
I hocu sve vise i vise o Islamu da ucim i da znam. I oslanjam se na Allahovoj volji i milosti i iskusenjima .
Allah vam dao Dzennet i sve sto zelite.
Hvala unaprijed

Administrator je objavio odgovor 23 Decembra, 2021