zdravo
imam ljubavnih problema. Naime u vezi sam sa dečkom 7 meseca mislim da je došao kraj a ne znam kako to da uradim.
On je jedan živahan momak pun života, poprilično je besan i sitnice ga naljute. Baš zbog te njegove prirode ja patim, posle svake svađe on raskine sa mnom i to već traje 7 meseca. Posle tih raskida ja se osećam užasno plačem neprestano iako znam da će mi se vratiti medjutim njegovo ponašanje i njegove izgovorene reči me ubijaju. I onda posle tog preživljenog bola ponovo smo u vezi, i tako već 7 meseca.
Drugi razlog je taj što loše deluje na mene, ja to ne primećujem jer ga volim više od same sebe ali primećuju ljudi oko mene. Drugarice kažu da me promenio u potpunosti, kažu da od kada sam sa njim nekako sam “zanesena” pa čak i u nekim trenucima zračim negativnom energijom, tugom. Iako ja ništa nisam primetila.
Sada suštinski problem, kako raskinuti kad ga volim više od sebe i pored svega ovoga ja ne mogu zamisliti život bez njega. Znam da ću jednog dana naći nekoga koga ću voleti isto kao njega i koji će mo ljubav uzvracati istom merom, ali kada će to biti? Ja se bojim biti sama, bojim se ići dalje kroz život a nemati neku podršku, mada su tu moji roditelji i prijatelji ali mislim na podršku u ljubavnom pogledu.
Znači da rezimiramo.
Kako raskinuti kada ga toliko volim
Kako da nastavi sa životom posle njega
Inače imam 17 godina, skoro 18. Ovo mi je druga veza i veza je tajna, za nas znaju samo određena grupa ljudi.

Administrator je objavio odgovor 23 Decembra, 2021