essellamu alejkum
Imao bi jedno vazno pitanje za koje ne mogu pronaci odgovor.
Trazim dovu za Povrat ljubavi od voljene odobe …
Imam djevojku koja je imala jake emocije prema meni zamisljala se s mnom u braku sve je to pricala prije mjesec dana i od jednom kao da nema tih emocija vise .
Da li postoji neka dova koja mi moze pomoci , ucim svaku noc ali me zanima ima li nekakva dova bas za tu situaciju.

pronasao sam na internetu dova Bozijim imenom Veduud. Ali se bojim iskreno jer stranica spominje neke rituale pa sam ne siguran, zelim se moliti samo Allahu da mi uslisi zelju. Na web stranici pise “svako vece pred spavanje i odmah ujutru cim se ustane iz postelje reci 20 puta: Ja Vedud!nakon dvadesetog puta reci zelju npr: Dragi Boze, ti koji si Vedud, koji dajes ljubav medju tvojim stvorenjima ucini da me zavoli ta i ta(spomenuti ime i prezime). Ne mora se koristiti formulacija koju sam naveo cak je bolje sam osmisliti kako izreci zelju. Vazno je kada se legne u postelju izgovoriti dvadeset puta Ja vedud, zelju i vizuelizovati sebe i voljenu osobu kako se zajedno setaju, smiju itd(pokusati u vizuelizaciji ukljuciti sva cula, npr. setate se, dzite za ruke – culo dodira itd.) Isto uraditi ujutru cim se probudi iz sna. Sve zajedno ne bi trebalo biti duze od 7/8 minuta.”

Pa me zanima jel ova dova ispravno napisana?
Moze te li mi molim te napisati kako se ove dova uci? koliko puta dnavno, sedmicno? I da li mi mozete napisati prijevod dove jer iskreno ne znam arapski sto me je i stid.
Hvala

Administrator je objavio odgovor 23 Decembra, 2021